Lubricant Depó Kft. Kenés- és szűréstechnikai webáruház

+36 30 208 1113
Pénznemek : HUF
   
  
0
Keresztnév mező kitöltése kötelező!
Vezeték név mező kitöltése kötelező!
Nem szabványos e-mail cím!
Email cím mező kitöltése kötelező!
Az e-mail cím már foglalt!
Jelszó mező kitöltése kötelező!
Érvényes jelszót kell megadni!
6 vagy több karakter kell a jelszónak!
16 vagy kevesebb karaktert kell megadni!
A két jelszó mező tartalma nem egyezik.!
A vásárlási feltételek még nincsenek elfogadva!
Kérem az adatkezelési szabályainkat ismerje meg és fogadja el!
Ismeretlen hiba!
Sajnos valamelyik azonosító nem stimmel!
Nincs megerősítve a regisztrációja.
Az adminnak is meg kell erősítenie a regisztrációt!
Az adminisztrátor átmenetileg letiltotta a bejelentkezési lehetőségét!

Társasházkezelés, közös képviselettársasházkezelés közös képviselet

Társasházkezelés biztos kézben, szakértelemmel a Lak-Hatás Társasházkezelő Irodától. Ha elégedetlen közös képviselőjével, folyamatosan romlik a társasház állaga, nem történik semmi vagy átláthatatlan a pénzügyi helyzet, bízzon meg bennünket bizalommal a társasház kezeléssel, mivel cégünk dolgozói több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a társasházkezelés területén. Végzettségeink: társasházkezelő, ingatlankezelő, mérlegképes könyvelő, ingatlanközvetítő – értékbecslő.
Fő tevékenységeink társasházak, ingatlanok kezelése, közös képviselet teljes körű ellátása Budapest egész területén. Az általunk képviselt társasházak tulajdonosai részére 24 órás telefonos ügyeletet biztosítunk, a felmerült műszaki hibák elhárítását annak súlyosságától függően kezdjük meg. Ügyfélfogadást tulajdonosi igény szerint a társasházban is tartunk. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk! Próbálják ki társasházkezelő irodánkat, és az első havi kezelési díjat elengedjük!

keresőoptimalizálás google első oldalHonlap karbantartás, keresőoptimalizálás, honlapkészítés

Vállalkozásunk fő profilja a honlapkészítés, meglévő honlapok felújítása, átalakítása, tartalmi és technikai frissítése, karbantartása, keresőoptimalizálás. Az országban számos elégedett honlapkészítési és keresőoptimalizálás referenciával rendelkezünk. A honlapkészítés lehetséges verziói a Fillereshonlapnál: 1) egyszerű, céges bemutatkozó, szerkeszthető honlap, 2) összetettebb, szerkeszthető honlap korlátlan menüponttal, egyedi designnal, bővebb funkciókkal, mobilra/tabletra optimalizálva (pl. időpontfoglaló naptár, webshop integráció, regisztrációs lehetőség), illetve 3) webáruház megvásárolt sablon vagy egyedi design alapján, a megrendelő igényeire szabott funkciókkal, mobilra/tabletra optimalizálva. A keresőoptimalizálásnak havi díjazása van, mely általában a Top10-es eredmény elérése után fizetendő. Kérjen ajánlatot keresőoptimalizálásra honlapunkon keresztül egyszerűen és gyorsan!

origami bikiniOrigami Bikinik széles választéka

Origami Bikini kínálatunkban megtalálod az előző évek és a legújabb Origami Bikiniket a legjobb áron. Fizikai üzletünk Hódmezővásárhelyen található, de bikini-furdoruha.hu webáruházunkban is kedvedre válogathatsz.
Az Origami Bikinik mellett forgalmazzuk az Origami gyártó egyéb termékeit, mint például strandruhák, férfi shortok vagy az Origami-Kids kollekció.

Az elsők közt kezdtük árulni az Origami Bikiniket, melyek 70B mérettől egészen 95D méretig kaphatók kínálatunkban. Ámor Fehérnemű Üzletünket 34 éve nyitottuk, ez alatt sok-sok szakmai tapasztalatot sikerült szereznünk vásárlónk és megrendelőink legnagyobb örömére. Origami Bikini Viszonteladói Webáruházunkat 7 éve üzemeltetjük sikeresen.

Redőnyjavítás, gyártás, szerelés és árnyékolástechnikai megoldásokredőnyjavítás redőny gyártás szerelés árnyékolástechnika

A Bók Redőny Árnyékolástechnika fő profilja a különböző típusú redőnyök gyártása és szerelése mellett a redőnyjavítás, redőny szerelés. Műanyag, alumínium és motoros redőny, elektromos redőny szerelés, redőnyjavítás minőségi redőny alkatrészekkel, rövid határidővel, megbízhatóan, garanciával. A redőny gyártás során a magas minőség és az időtálló, precíz összeszerelés az elsődleges szempont. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a kiváló minőségű árnyékolástechnikai termékek gyártására, forgalmazására, így a különböző típusú redőny, reluxa, roletta, napellenző szerelését szakembereink magas színvonalon látják el. Kiemelkedő profiljaink a hőszigetelt alumínium redőny, műanyag redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos “rátétes” redőny készítése, valamint redőny javítást is vállalunk.
Az árnyékolástechnika terén többféle megoldás szóba jöhet: redőny, reluxa, roletta, napellenző, roló. Vállalkozásunk fő profilja árnyékolástechnikai termékek gyártása és forgalmazása, valamint műanyag nyílászárók: bejárati, beltéri ajtó, műanyag hőszigetelt ablakok, szerelése, forgalmazása. A kizárólag minőségi árnyékolókat szakképzett, tapasztalt szakembereink szerelik fel. Az árnyékolókra és a szerelésre 1 év teljes körű garanciát biztosítunk. A redőnyjavítás kapcsán legtöbbször a gurtni szakadása és cseréje, illetve redőny zsinór cseréje esedékes. Redőnyjavítás kérésében keresse a Bók Redőny csapatát bizalommal!

havasy tarot tanfolyam BudapestTarot/tarológia tanfolyam Budapesten

Önismereti tarot tanfolyam indul. A tanfolyam ideje alatt végig lépkedünk minden egyes “kártyalapon”, életfázison – kihozva földi halandó testünkből és kozmikus halhatatlan létünkből az Igazságot. Segítek visszaemlékezni arra az ősi tudásra, mely bennünk él.
Létezik-e olyan tudomány, mely “rendező érvénnyel” lép fel, eltüntetve az “időbeli” korlátokat, eltüntetve látásunk homályosságait, és mint egy “összerakós” játék darabkái egymásba simulnak a felismerések és megvilágosodások? A válasz: igen, létezik ilyen tudományág, ez az Önismereti Tarológia–Szimbológia, a szakralitás jegyében!
A Tarot tanfolyamra jelentkezők közül válogatni kell, mert nem mindenki alkalmas a tiszta kép/tudás fel- és lehozatalára, mint ahogy valószínűleg én sem lennék alkalmas atomfizikusnak…

Fodrászat Budapesten a Besthair Hajstúdióban

A Besthair fodrászat Budapest 14. kerületében, a Dózsa György út 29. szám alatt található, és a legmodernebb fodrászati szalon a kerületben. Minden gyönyörű frizura alapja a jó vágás, amely a megfelelően kiválasztott hajszínnel együtt kiemeli az arcunkat. Egy profi fodrászat vagy stílustanácsadó segítségével megtalálhatjuk a hozzánk illő frizurát, előtte azonban mindenképpen érdemes végiggondolni hajunk típusát, mennyiségét, aktuális állapotát, arcunk formáját, korunkat, személyiségünket és persze munkahelyünk, környezetünk elvárásait.
Várunk szeretettel budapesti fodrászatunkban, a Besthair Hajhosszabbító Stúdióban. Kizárólag KEVIN.MURPHY termékekkel dolgozunk!

belföldi és külföldi buszos személyszállítás  Bel- és külföldi buszos személyszállítás

A Bajnóczi Trans Kft. fő profilja a buszos személyszállítás, luxus kivitelű buszokkal vállaljuk bel- és külföldi szervezett utak lebonyolítását. Cégünk 25 éve működik, Orosháza székhelyű, széles körben ismert és elismert. Csoportokat szállítunk 46 főtől 56 főig. Szolgáltatásaink: belföldi buszos személyszállítás, külföldi személyszállítás, munkaerő szállítás, iskolai-óvodai szállítás, tréningre, kiállításra, konferenciára utaztatás, nyaralások, síutak.
Igény esetén magunk is megszervezünk kisebb utakat, több utazási irodán keresztül bonyolítunk külföldi nyaralásokat, Európai körutakat és síutakat. A buszos személyszállítást az alábbi buszokkal vállaljuk: 1 db nemzetközi vizsgás, 50 fős MAN típusú luxus busszal (wc-, video, konyha), 1 db nemzetközi vizsgás 56 fős SETRA típusú autóbusszal állunk az utasok rendelkezésére.
Az egynapos buszos kirándulásoktól a 10-15 napos európai körutakig számos országban segítettük elő, hogy utasaink teljes kényelemben és biztonságban jussanak el céljukhoz, és érkezzenek biztonságban haza.

érintésvédelemÉrintésvédelem

Az érintésvédelem mérése és felülvizsgálata után a minősítő irat az MSZ HD 60364, és az MSZ 2364 sz. szabvány [MSZ 172/1.sz. szabvány] előírásai szerint készül, amely tartalmazza az érintésvédelem részletes mérési jegyzőkönyvét, melynek érvényessége 3 év. A vizsgálatot a 10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet kötelezően írja elő. Az érintésvédelmi minősítő irat tartalmazza a részletes érintésvédelem mérési eredményeket. Az érintésvédelem célja annak megakadályozása, hogy a villamos hálózatok és berendezések akár rendeltetésszerű használatuk közben, akár meghibásodásuk miatt, akár véletlenül balesetet okozzanak.
Az érintésvédelem üzemszerűen feszültség alatt nem álló, de meghibásodás esetén feszültség alá kerülő vezető részek érintéséből származó balesetek elkerülésére szolgáló műszaki intézkedések összessége.
Az érintésvédelem más szóval: közvetett érintés elleni védelem, vagy az EN 61140 szabvány kifejezésével: hibavédelem.
Az érintésvédelem vizsgálatának alkalmával a létesítményben található elektromos készülékeket védelmi osztályok alapján különböztetjük meg.

bőr felújításBőrfestés, bőr felújítás

Bőr autókárpitokat eredeti gyári színnel újítunk fel! Ha a bőr helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, a vezető ülés, vagy egy-egy ülőfelület kikopott, elzsírosodott, elkoszolódott, kiégett, kiszakadt, összefirkálták, színe már nem illik az adott környezetbe, vagy csak egyszerűen megunta, nem kell megválnia tőle, eltakarni a sérüléseket, esetleg kényszer megoldásként más oda nem illő bőrrel áthúzatni. Tevékenységi körünkbe bőrbútorok, bőr autókárpitok tisztítása, bőr felújítás, javítás, bőrfestés, bőrápoló és tisztítószerek forgalmazása tartozik, melyet a Németországi Leder Centrum által forgalmazott gyári festékekkel, tisztító és ápoló szerekkel, gyári technológiával végzünk. Rendszeres, szakszerű bőrtisztítással, bőrápolással sokáig megőrizhető a bőr minősége, tartóssága.

lélekhang terápiaLélekhang terápia

Azoknak ajánljuk a terápiát, akik keresik az okokat, a miérteket és kíváncsiak a hogyanra. A lélekhang terápia módszere egy csodálatos lehetőség, hogy megtisztulj attól, ami Téged még újra és újra visszahúz. Segít kitisztítani lelkedből olyan lenyomatokat, melyek hátráltatnak utadon.

Lélekhang módszer – Filotás Mária által kifejlesztett szellemi termék. A lélekhang terápiát hasonlítják egy időutazáshoz, vagy hipnózishoz – de végig tudatodnál vagy, csupán ha becsukod a szemed, és elég érzékeny vagy, jöhetnek képek, élmények a múltadból.
Szolgáltatásaink: lélekhang terápia, biorezonancia, Eternal szépségrendszer, kineziológia, dohányzás leszoktatás

karosszeriajavitas-autofenyezesNovacar karosszériajavítás és autófényezés

A Novacar karosszéria javító és fényező üzemének szolgáltatásai: autófényezés, karosszériajavítás, szélvédőcsere, motorfényezés, autórestaurálás, autópolírozás, fényszóró polírozás, fényszórólakkozás, autókárpit tisztítás, autókárpit javítás, bőrfestés, bőrfelújítás, kormány bőrözés.
Karambolos autójának teljes körű biztosítás ügyintézését vállaljuk, amit ha szükséges karosszériajavító és autófényező műhelyünkbe is szállítunk. Szervizünk elsősorban olyan baleseti károkra szakosodott, melyek a 3-4 elemre kiterjedő sérülések rendkívül gyors karosszéria javítását célozza meg. Az autófényezés előkészítő helysége egyedülálló adottságokkal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy 6-8 autóval egyidejűleg tudjunk foglalkozni, amíg a fényezőkamrában fújnak.

fagyipor, fagylaltpor, pudingpor, sütőporSzinifuture.hu – A fagylaltporok, fagyiporok gyártója

Cégünk fagylaltporok, sütőipari porkeverékek, adalékanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Tejfagylaltpor, gyümölcs fagylaltpor, pudingpor, sütőpor is megtalálható kínálatunkban. Több, mint húsz éve vagyunk jelen fagylaltporok és cukrászati alapanyagok gyártásával és forgalmazásával a piacon. Tapasztalt termékfejlesztő csapatunk a standard termékek mellett a partnerek egyedi igényeit is kielégíti akár saját márkás megjelenéssel. Növekvő belföldi értékesítésünk mellett export piacunk is meghatározó, az egyes országok ízvilágát figyelembe véve sikereket érünk el. Termékeink elérhetőek telephelyünkön történő átvétellel, kiszállítással, web áruházunkban történő megrendeléssel.

darázsirtás rovarirtás rágcsálóirtásRovarirtás, rágcsálóirtás hatékonyan, azonnal

Szolgáltatási körünkbe tartozik: rovarírtás, szúnyogírtás, kártevőírtás, légyírtás, patkányírtás, rágcsálóírtás, csótányírtás, darázsirtás, egérírtás, galambmentesítés, ágyipoloskairtás. Vállaljuk lakások, családi- és társasházak, kis üzemek, HACCP rendszerben éttermek, élelmiszer gyártó és forgalmazó egységek, ipari parkok, közintézmények, bankok, kórházak, irodaépületek rovarírtását, kártevő mentesítését. A darázsirtás a darázsirtó szakemberek feladata, mert a darazsak veszélyesek. Nálunk a darázsirtás minden esetben garanciális, a darazsak egy kezelés után kipusztulnak.
Mi történik a poloskairtás során? Mivel az ágyi poloskák az alvó ember körül, az ágyban vagy a közvetlen közelében lévő bútorokban telepednek meg, ezért a fertőzött szobák kezelése a legfontosabb. A poloskairtás előtt minden esetben alapos helyszíni szemlét végzünk.
Budapest nagyobb vonzáskörzetében is végzünk darázsirtást és egyéb kártevő mentesítést azonnal, akár hétvégén is, garanciával, 33 év tapasztalattal!

Guna arckezelés, arcfiatalításGuna arckezelés

A Guna arckezelés egy olyan orvos-esztétikai kezelés, mely kollagén stimuláláson alapul és homeopátiás hatóanyagokat használunk. Ez az egyik legmodernebb kezelési módszer, mert nem okoz mesterkélt arcvonásokat, megmarad az arckontúr, szép és természetes hatást kölcsönöz. Nem idegbénítás /botox/ hatáson alapul, természetes hatóanyagokat tartalmaz. A bőr regenerálódik, a ráncok kisimulnak. Kezeléseimet mikrotűs módszerrel végzem, vagyis a kezelendő területre különböző szúrástechnikákkal juttatom be a hatóanyagokat.