Lubricant Depó Kft. Kenés- és szűréstechnikai webáruház

+36 30 208 1113
Pénznemek : HUF
   
  
0
Keresztnév mező kitöltése kötelező!
Vezeték név mező kitöltése kötelező!
Nem szabványos e-mail cím!
Email cím mező kitöltése kötelező!
Az e-mail cím már foglalt!
Jelszó mező kitöltése kötelező!
Érvényes jelszót kell megadni!
6 vagy több karakter kell a jelszónak!
16 vagy kevesebb karaktert kell megadni!
A két jelszó mező tartalma nem egyezik.!
A vásárlási feltételek még nincsenek elfogadva!
Kérem az adatkezelési szabályainkat ismerje meg és fogadja el!
Ismeretlen hiba!
Sajnos valamelyik azonosító nem stimmel!
Nincs megerősítve a regisztrációja.
Az adminnak is meg kell erősítenie a regisztrációt!
Az adminisztrátor átmenetileg letiltotta a bejelentkezési lehetőségét!

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF).

Rendelés

Rendelést kizárólag csak a 18. életévét betöltött felhasználóktól fogadunk. Az oldalon történő vásárlás leadásával elfogadja az itt lévő Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF). A termékeinket kizárólag internetes áruházunkban vásárolhatja meg Magyarország területén belüli kiszállítással.

Szállítás

Cégünk két telephelyről adja fel a csomagokat. A két telephelyhez más más csomagszállító tartozik (GLS/MPL). Ezért a megrendelés folyamán a csomagszállítók nem választhatóak, azt a webáruház ajánlja fel.

Csomagszállítás háztól házig: MPL országos csomagszállító céggel háztól házig juttatjuk el Önhöz a kiválasztott termékeket, melynek keretében várhatóan Ön a feladást követő 1-2 munkanapon belül kapja kézhez a csomagot az Ön által megadott címen. Az MPL munkanapokon szállít házhoz, ezen belül további időtartam szűkítést nem vállalnak, illetve azt sem vállalják, hogy a futár a csomagszállítás előtt telefonáljon. Ha egyeztetni szeretne a szállítás időpontjáról, Önnek kell az MPL központját felhívni. Tel:06-1-333-7777 Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00 Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.

Csomagszállítás postapontra: MPL országos csomagszállító céggel postapontra juttatjuk el Önhöz a kiválasztott termékeket, melynek keretében várhatóan Ön a feladást követő 1-2 munkanapon belül veheti át a csomagot az Ön által kiválasztott mpl postaponton. Az MPL munkanapokon szállít.

Csomagszállítás háztól házig: GLS országos csomagszállító céggel háztól házig juttatjuk el Önhöz a kiválasztott termékeket, melynek keretében várhatóan Ön a feladást követő 1-2 munkanapon belül kapja kézhez a csomagot az Ön által megadott címen. A GLS munkanapokon szállít házhoz, ezen belül további időtartam szűkítést nem vállalnak, illetve azt sem vállalják, hogy a futár a csomagszállítás előtt telefonáljon. Ha egyeztetni szeretne a szállítás időpontjáról, Önnek kell a GLS központját felhívni. Tel:+36 1 802 0265 munkanapokon 07:00-20:00 óráig.

Gls csomagszállítás csomagpontra (csomagpontok): A GLS országos csomagszállító céggel az Ön által kiválasztott átvevő pontra juttatjuk el a kiválasztott termékeket, melynek keretében várhatóan Ön a feladást követő 2 munkanapon belül veheti át a csomagot.


A csomagzárás jellemzően hétköznap délután 13:00-kor van, melyet követő 2-4 munkanapon belül várható a csomag kiszállítása a választott szállítási módtól függően. A hétvégén megrendelt csomagok feldolgozása hétfőn történik. Az ünnepek környékén a szokásostól eltérő ütemterv is elképzelhető. A jelzett nap a várható kiszállítási nap. Bár cégünk és kiszállító partnereink mindent megtesznek annak betartásáért, az jogi értelemben nem garantált, a rendelés befogadása esetén sem. A vásárlás során érdemes megfelelő gondossággal eljárni.


Megrendelését kérjük webáruházunkon keresztül, e-mailen, vagy ha ez nem megoldható, telefonon adja le. Faxon, postai levélben, levelezőlapon vagy egyéb módon küldött rendeléseket elfogadni nem áll módunkban.

Csomagot kizárólag Magyarországon belüli címre tudunk küldeni, külföldre jelenleg nem szállítunk. Postafiókra csomagot nem áll módunkban küldeni. A gyors, részben automatikus feldolgozási rendszerünk miatt a külön leadott csomagrendelések utólagos összevonására és egy csomagban küldésére sajnos nincsen lehetőség.

Áraink bruttó árak amik tartalmazzák a mindenkori jogszabálynak megfelelő áfát, egységárak magyar forintban értendőek. Ajánlatunk, akcióink, a készletek erejéig, illetve visszavonásig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Áfa visszatérítés: az áfát semmilyen esetben sem térítjük vissza.  
 
Interneten leadott személyes átvételi kérés átvétele üzletünkben: Kérjük, hogy személyes átvételi szándékát idejében jelezze e-mailben vagy telefonon a megadott elérhetőségek valamelyikén.


Fizetés módja

Készpénzzel a csomag átvételekor, vagy bankkártyás fizetéssel vagy előre utalással a rendelés teljesítése előtt. Bankkártyás fizetés szolgáltatónk a CIB Bank Zrt. Részleteket olvashat a bankkártyás fizetésről az alábbi linkre kattintva:
http://www.lubricantdepo.hu/index.php?param=1&center=oldalak&oldal_id=79

A csomagküldéssel kiszállított termékeket (és a hozzáadódó kiszállítási díjnak) ellenértékét Ön - vagy megbízottja - a csomag átvételekor tudja kiegyenlíteni, ha nem bankkártyás vagy előre utalásos fizetést választott. A csomagküldés díja súlytól, értéktől függ.

Csomagküldés számlázása: rendszerünk minden esetben számlát állít ki a megrendeléséről, a megrendelésben megadott névre és címre, mely a csomagon belül kerül elhelyezésre. Kérjük, rendelése során járjon kellő gondossággal el, mivel utólag számlát más névre és címre kiállítani már nincsen lehetőségünk.


Minden megrendelés tartalom ellenőrzés után kerül lezárásra.
A csomagok kiszállítása napközben, a csomagszállító kiszállítása alapján történik. A csomagszállító - jellege miatt - nem tud időpontra kiszállítani, ezért talán a legpraktikusabb, ha Ön pl. munkahelyi címét adja meg (kisebb távolléte esetén akár kollégája is átveheti a csomagot, mert az átvétel nem névhez, hanem kifizetéshez kötött). KÉRJÜK MINDEN ESETBEN MOBILSZÁMOT ADJON MEG, mert probléma esetén a kiszállító megpróbálhatja Önt elérni egyeztetés végett. (A kiszállító azonban nem tudja vállalni, hogy Önt mindenképpen felhívja.)

A csomag átvételekor kérjük győződjön meg annak épségéről és sértetlenségéről, és csak utána adja át az ellenértéket a kiszállítónak. 

Fontos tudnia, hogy amennyiben Ön mégsem veszi át a megrendelt csomagot, úgy sajnos további csomagküldésre az Ön részére nincs lehetőség mindaddig, amíg az okozott kárt (a kiszállítás díját) meg nem téríti részünkre.

Vevőszolgálat

Amennyiben Ön valamilyen problémával találkozik - úgy a törvényileg biztosított időn belül - Önnek lehetősége van bennünket megkeresnie a panaszával.

Cégünknél történő ügyintézés - a magyar törvényeknek megfelelően (49/2003 VII. 30. GKM rendelet) - minden esetben a következőképpen történik.

Személyes ügyintézés: Helye: 3530 Miskolc, Corvin utca 19. 8. em. 2. Ügyintézés: Hétfő-Péntek: 9-13 óráig e-mail, vagy telefon egyeztetés után. Telefonszám: +36 30 208 1113 e-mail cím:info@lubricantdepo.hu

(1.) A terméket minden tartozékával együtt kell visszahoznia hozzánk.

(2.) Érkezéskor kérjük feltétlenül legyen önnél a vásárláskor kapott számla eredeti, első példánya. Ennek hiányában sajnos panaszát nem tudjuk fogadni.

Pénzvisszatérítésre csak abban az esetben van lehetőség, ha a törvényileg megadott elvárható ügyintézési időn belül panaszát nem tudnánk rendezni.

Ügyintézés postázással / csomagküldéssel:
Ebben az esetben minden lépés a fentiek szerint történik, az alábbi kiegészítésekkel:
Kérjük, hogy a termékkel együtt juttasson el hozzánk egy nyilatkozatot azzal kapcsolatban, hogy: - pontosan milyen problémát tapasztalt - elérhetőségét telefonos illetve e-mail formában - mit kíván a termékkel kapcsolatban. 
 
FIGYELEM! Portósan, utánvéttel, vagy egyéb terheléssel feladott csomagokat semmilyen esetben sem áll módunkban átvenni!

Elállás

A hatályos magyar törvények szerint Ön - amennyiben a terméket csomagküldéssel vásárolta meg - az átvételtől számított 8 munkanapon belül elállhat a megvásárlásától.

Fontos azonban ez a jog csak akkor érvényesíthető, ha magát a termék csomagolását nem bontotta fel.

Az elállási szándékáról kérjük, hogy előre, írásban tájékoztassa cégünket e-mailen, vagy levélben.

Szintén a törvények határozzák meg, hogy a terméket Önnek, a saját költségén (nem utánvéttel!) kell visszaküldenie, a fent leírt bontatlan állapotban, aminek a kézhezvételétől számított 30 napon belül cégünk eljuttatja Önnek a vételárat. Fontos megjegyeznie, hogy a törvényi rendelkezések egyrészt a visszaküldés költségét is Önre róják, másrészt az eredeti kiküldés költsége sem visszatérítendő az elállás esetén. Szintén komoly előírás, hogy a terméknek bontatlannak kell lennie. Azaz amennyiben kiderül, hogy Ön kibontotta - hiába juttatja vissza hozzánk azt - az elállási joggal nem élhet. Amennyiben az elállást személyesen kívánja intézni, kérjük, hogy legyen önnél a vásárláskor kapott számla eredeti példánya. Amennyiben csomagban juttatja vissza a terméket, úgy a számla másolatát kell elküldenie. Ennek hiányában sajnos elállási kérését nem tudjuk fogadni. Biztonság és adatvédelem GDPR

»Biztonságos vásárlás:

Boltunk - a vásárlás biztonsága érdekében - maximálisan a vevők érdekeinek megfelelően jár el. 


»Biztonságos adatkezelés:
Cégünk bárminemű céllal hozzánk beérkezett adatot bizalmasan, a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezel és kizárólag a megadás céljának értelmében használja azokat fel. Külső fél számára semmilyen adat sem kerül semmilyen módon átadásra - kivéve a csomagszállító szolgálat részére (feladata elvégzéséhez szükséges) adatok ideiglenes átadása. Szerződött partnerünk azonban szintén a fent leírtak szellemében használja fel a kapott adatokat.

A csomagszállító futárszolgálat munkatársai részére mindezek a szabályok érvényesek, azon további megkötéssel, hogy a részükre a kiszállításhoz megadott adatokat nem tárolhatják, nem használhatják fel, és más részére sem adhatják át semmilyen indokkal.

Felelősség korlátozása

Cégünk a megfelelő gondossággal kezeli az interneten szereplő információkat, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére lehetséges. Az adatbázisban szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk. A termékekről feltüntetett képek jellemzően megegyeznek azzal, amelyet Ön ténylegesen kézhez is kap, de eltérés itt is lehetséges, amellyel kapcsolatban felelősséget szintén nem vállalunk. A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különösen a technikai paraméterekre és az internet használata során felmerülő hibákra. Boltunk semmilyen módon a fentiek miatt nem vállal felelősséget, bármilyen okból is következzen is be:

Az internetes hálózatban történő bármilyen működési hiba, amely megakadályozza a www.lubricantdepo.hu  webáruház folyamatos és akadálytalan működését illetőleg a vásárlást,

Bármilyen adat, elküldött vagy fogadott e-mail elvesztése, a küldő vagy a fogadó oldalán a spam-szűrő túlzott aktivitása miatt levélszemét mappába kerülés, és emiatt okozott késedelem vagy kiesés,

A kommunikációs vonalban történő bármilyen meghibásodás, akár a küldő, akár a fogadó oldalán, akár a közbeeső csatornák bármelyikén.

A Lubricant Depó Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen sem közvetlen, sem közvetett kárért, ami a www.lubricantdepo.hu webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be. A vásárló, látogató feladata megóvni a számítógépét, az azon tárolt adatokat az esetleg behatolásoktól és egyéb káros eseményektől. A Lubricant Depó Kft. semmilyen esetben nem vonható felelősségre akár vis maior esetén, akár bármilyen olyan eseménnyel kapcsolatban, amely nem a közvetlen irányítása alatt áll, illetve amelyet nem képes azonnal elhárítani.

A Lubricant Depó Kft. előzetes értesítés nélkül is fenntartja a jogot bármely ár, adat, határidő és egyéb paraméter megváltoztatására. Ezen változtatás, vagy bármely módosítás a www.lubricantdepo.hu webáruházban való megjelenés, feltüntetés időpontjában lép életbe. Amennyiben bármely módosítással nem ért egyet, a vásárlás nem lehetséges, hiszen a megrendelési feltételeinket és üzletszabályzatot el kell fogadnia.

Webáruházunk fenntartja a jogot, hogy amennyiben a megrendelő részéről megadott adatok, paraméterek, megjegyzések értelmileg kifogásolhatóak és/vagy sértőek, megbotránkoztatóak, úgy a megrendelést szabálytalannak tekintjük és töröljük. Szintén fenntartjuk a jogot a rendelés törlésére, amennyiben olyan feltételt ír a rendelésnél a megjegyzés rovatba, amely a megrendelési feltételeinkkel ellentétes, például a szállítási idő szűkítésére vonatkozó kérést vagy azt, hogy a futár telefonáljon a csomag kiszállítása előtt.

A megvásárolt áruval kapcsolatos bármilyen felelősségigény maximum a vételár erejéig érvényesíthető, csomagküldés esetén kiegészítve a szállítási díjjal. Minden felelősséget kizárunk olyan esetben, ha a megvásárolt termék a járműben vagy eszközben, annak bármilyen alkatrészében vélelmezett vagy valós kárt okozna.

Jogi tudnivalók

A feltüntetett összegek magyar forintban bruttó egységáron értendőek. A tájékoztatás és szerződéskötés, valamint a szavatossági eljárás nyelve a magyar. A szerződés megkötése magyar nyelven történik, a szerződés nyelvezete a magyar. A megkötött szerződés írásban kötött szerződésnek minősül, hiteles dokumentuma a számla, amely iktatásra kerül és utóbb, a hatályos számviteli és egyéb jogszabályokkal összhangban kerül iratőrzésre. A vásárlást igazoló bizonylat (számla) megőrzése azonban a vásárló feladata.

Az oldalainkon található mű és márkanevek, logók, nemzetközi jelölések, képek és borítók a jogos tulajdonosuké, oldalainkon kizárólag információnyújtás céljából szerepelnek.

Minden egyéb grafika, elrendezés vagy szöveges tartalom joga azonban a lap tulajdonosáé.

Azok bárminemű felhasználása, duplikálása, beágyazása csak a laptulajdonos előzetes, írásbeli hozzájárulásával lehetséges.